wandelcoaching

Heb je loopbaanvragen? Loop dan mee!

-April: maand van Leren en Werken- Weet je niet waar jij goed in bent? Of wat je kwaliteiten zijn? Wil je een volgende stap maken in je werk? Denk je aan om- of bijscholing? Kom dan naar het Wandelcoachingsevent in april, de maand van Leren en Werken. Je gaat al wandelend in gesprek met ervaren loopbaanadviseurs van het Leerwerkloket en het Regionaal Mobiliteitsteam Midden-Holland. Samen staan we stil bij je loopbaanvragen.

Wandelen in je eigen omgeving

Je kiest één van de vier wandelingen: in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Er is er vast een bij jou in de buurt. We starten bij het Werkcafé. Iedereen met een leer- of loopbaanvraag is welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden.

  • Dinsdag 4 april van 13.00 – 14.30 uur in het Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven
  • Dinsdag 11 april van 13.00 – 14.30 uur in het Gemeentehuis, Raadhuisstraat 5, Bergambacht
  • Dinsdag 18 april van 13.00 – 14.30 uur in Cultuurhuys De Kroon, Gouweplein 1, Waddinxveen
  • Dinsdag 25 april van 09.30 – 11.00 uur in het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1, Gouda

We sluiten de wandeling gezamenlijk af met een kop koffie of thee bij het Werkcafé. Heb je dan nog vragen of wil je graag meedoen aan een loopbaantraject? Je maakt heel eenvoudig een individuele vervolgafspraak met een loopbaanadviseur van het Leerkwerkloket of het Regionaal Mobiliteitsteam.

Meld je aan!

Meedoen is kosteloos. Zo’n kans laat je natuurlijk niet lopen. Je kunt je aanmelden via het formulier op van het Leerwerkloket. Geef daarbij je eerste en tweede voorkeurslocatie aan. Je krijgt van ons een bevestiging.

Maand van Leren en Werken