adviseur in gesprek

Werkcafé: Iedere dinsdag inloop voor werk- en scholingsvragen

Heb jij op dit moment geen baan, maar wil je wel graag werken? Dreig je binnenkort je baan te verliezen? Vind je je werk niet meer leuk of houdt je baan op te bestaan? Droom je van een diploma, omdat je die nu nog niet hebt of wil jij je laten omscholen? Ben je ondernemer en denk je erover in loondienst te gaan? Ben je genoodzaakt je koers te veranderen of te stoppen met je bedrijf?

Goed nieuws. Vanaf nu is er het Werkcafé in het Huis van de Stad in Gouda. Eén plek voor heel Midden-Holland waar je naartoe kunt met al je vragen over werk, vacatures, scholing, begeleiding en leerwerktrajecten. Je kunt vrij inlopen. Het is vrijblijvend, kost je niets en we zijn er voor iedereen!

Het nieuwe Werkcafé is er voor alle inwoners uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Van jong tot oud. Starters, werknemers, zelfstandig ondernemers. Kortom, iedereen die een stap wil maken met werk. Loop zonder afspraak binnen, iedere dinsdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur in het Huis van de Stad in Gouda. Binnenkort is er ook Werkcafé in jouw gemeente.

Unieke samenwerking

WerkgeversServicepunt, Regionaal Mobiliteitsteam en Leerwerkloket werken samen in arbeidsmarktregio Midden-Holland. Zo kunnen de adviseurs van deze organisaties de juiste ondersteuning geven.

Jouw verhaal

Tijdens het Werkcafé luisteren we naar jouw verhaal. Samen bepalen wij hoe we je jouw kans op werk kunnen vergroten. We helpen jou met bijvoorbeeld een competentietest, sollicitatietraining, loopbaangesprekken, opleidingen, inzicht in beroepen of zelfs al met een baan die bij jou past! Bezoek het Werkcafé en maak je stap naar (ander) werk of (om)scholing. We zien je graag.

Kom langs!

  • Datum : Iedere dinsdagochtend 
  • Tijdstip : 09.00 – 12.00 uur
  • Locatie : Huis van de Stad – Burgemeester Jamesplein 1 – Gouda

Wil je meer informatie of heb je vragen?  

Neem contact met ons op. Onder vermelding van onderwerp:  ‘Werkcafé Midden-Holland’

adviseur in gesprek
Werkcafe Midden Holland