Werkgevers

Wij zijn er ook voor werkgevers

Het RMT werkt nauw samen met het WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Holland. WSP stimuleert werkgevers om op een mensgerichte, slimme en financieel aantrekkelijke manier te ondernemen. Ofwel sociaal of inclusief ondernemen. Daarmee willen we meer mensen in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen aan het werk helpen en houden. Meer weten over het WSP? Ga naar de website van WSP of neem direct contact op via e-mail.

In de huidige krappe arbeidsmarkt is niet alleen het vinden, maar ook het houden van personeel een uitdaging. Voor de meeste ondernemers is personeelsbeleid niet een dagelijkse taak. Wil je meer investeren in de ontwikkeling van je personeel? Maar ontbreekt het aan tijd en (financiële) middelen?
Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Ik ben er voor alle vraagstukken met betrekking tot herplaatsen, ontwikkeling en om- en bijscholing van personeel.

Wil je dat ik jou bel of mail? Vul dan onderstaand formulier in. Kan ik je vraag niet beantwoorden, dan verwijs ik je door naar organisaties in de regio die je verder helpen.

Contact opnemen