Samenwerkende partners

Naast het Regionaal Mobiliteitsteam zijn er in de arbeidsmarktregio Midden-Holland nog andere organisaties die je kunnen helpen bij werk- en (om)scholingsvragen. Hieronder zie je bij welke organisaties je terecht kunt.
Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. 

WerkgeversServicepunt Midden-Holland

WerkgeversServicepunt Midden-Holland stimuleert werkgevers om op een mensgerichte, slimme en financieel aantrekkelijke manier te ondernemen. Dat noemen we sociaal of inclusief ondernemen. Daarmee willen we meer mensen in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen aan het werk helpen en houden.
https://wspmiddenholland.nl
info@wspmiddenholland.nl

Voor iedereen die verder wil

LLokaal is er voor iedereen die zich een leven lang wil blijven ontwikkelen en zo een duurzame bijdrage wil leveren aan de regionale arbeidsmarkt. Studenten, werkenden en werkzoekenden die een volgende stap willen zetten in hun loopbaan of juist op zoek zijn naar nieuwe kansen op de arbeidsmarkt.
Ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe enthousiaste medewerkers of juist willen dat bestaande medewerkers zich blijven ontwikkelen. Samen met partnerorganisaties wil Llokaal een bijdrage leveren aan een duurzame inclusieve samenleving door aansluiting te faciliteren van vraag en aanbod op de regionale arbeidsmarkt.
https://llokaal.nl
info@llokaal.nl

Het Leerwerkloket helpt je verder

Leven lang ontwikkelen is belangrijk voor professionele én persoonlijke groei. Blijven nadenken over de toekomst. Daarom kan iedereen terecht bij het Leerwerkloket voor kosteloos scholings- en loopbaanadvies: scholieren/studenten, werkzoekenden, werkenden, zelfstandigen en werkgevers.

Wil je ontdekken wat je kan of zoek je werk dat bij je past? Wil je een opleiding volgen of lerend werken? Meer weten over financiële tegemoetkomingen voor werkgevers? Onze adviseurs helpen je graag verder met gericht loopbaan- / scholingsadvies, kansen op de arbeidsmarkt, subsidies, etc.
https://middenholland.leerwerkloket.nl