Resultaat

Werkgevers Servicepunt

WerkgeversServicepunt Midden-Holland stimuleert werkgevers om op een mensgerichte, slimme en financieel aantrekkelijke manier te ondernemen. Dat noemen we sociaal of inclusief ondernemen. Daarmee willen we meer mensen in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen aan het werk helpen en houden.

Ga naar onze website of neem direct contact op via e-mail.
https://wspmiddenholland.nl
info@wspmiddenholland.nl

Wij zijn er voor werkgevers

Hallo, wij zijn Jurgen, Cornelia en Tessa, adviseurs van WSP en RMT Midden-Holland.

Is jouw vraag ontstaan in de periode vanaf 12 maart 2020? Heb je vragen over het herplaatsen van personeel? Wij helpen je graag verder op weg. Kijk hieronder welke tips voor jou nuttig zijn voor de volgende stap.

Bekijk de ondersteuningsmaatregelen in jouw gemeente

Wil je weten welke corona-ondersteuningsmaatregelen er voor werkgevers zijn in jouw gemeente? Selecteer hieronder je woonplaats.

ZwaarWeer-routewijzer

Zit je met je onderneming in zwaar weer en heb je nog geen concreet beeld van je volgende stap? De KVK ZwaarWeer-routewijzer helpt je wellicht verder.

Corona calculator

Wil je weten voor welke regelingen je als werkgever in aanmerking komt?
Kijk dan hier

Aanvullende vragen?

Wij hopen dat je met deze informatie verder bent geholpen. Heb je nog aanvullende vragen? Dan hebben wij nog enkele gegevens van je nodig, zodat wij of een collega zo snel mogelijk contact met je kan opnemen.

Heb je een vraag over jouw onderneming?

Aarzel dan niet en start hier de RMT-wijzer ondernemers.