Ontdek je Talentdagen 14 en 15 februari 2024

Wil je werk, maar weet je niet waar je goed in bent? Wil je weten wat jouw vaardigheden en kwaliteiten zijn én een leuke baan vinden? Kom naar deze eerste vernieuwde editie van de Ontdek je Talentdagen op 14 en 15 februari 2024!

Wat kun je doen op de Ontdek je Talentdag?

Tijdens deze vernieuwde editie van de Ontdek je Talentdagen ga je in één dagdeel een reis maken om te ontdekken waar jij goed in bent. Doe het kwaliteitenspel en vaardighedenspel en ga het gesprek aan met onze ervaren loopbaancoach. Zo kom jij erachter wat je leuk vindt om te doen en vervolgens welke stappen je kan maken richting een leuke baan. Ontvang tips en tricks over hoe jij het beste tot je recht komt en jezelf presenteert. Aan het einde van de dag ga je naar huis boordevol nieuwe inzichten, een professionele foto voor je cv en kan jij de volgende stap zetten in jouw persoonlijke reis naar werk.

Je kunt één dagdeel deelnemen. De Ontdek je Talentdagen zijn voor alle inwoners van Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen.

Meld je aan vóór 8 februari via het aanmeldformulier: