Banenmarkt en Ontdek je Talentdag

Ontdek je talent en vind de baan die bij je past! (For Englisch scroll down)

Ben je anderstalig en op zoek naar werk? Wil je weten wat jouw vaardigheden en kwaliteiten zijn én direct werkgevers ontmoeten? De eerstvolgende editie van de Banenmarkt en de Ontdek je Talentdag is op 30 mei 2024.

Deze dag is speciaal voor inwoners die op zoek zijn naar een baan, zich willen oriënteren en de Nederlandse taal nog niet volledig beheersen. Er zijn 20 werkgevers die op zoek zijn naar personeel uit verschillende branches, een VR-experience, verrassende gesprekken met ervaringsdeskundigen en een beroepsinteressetest. Kortom: volop inspirerende activiteiten! We maken deze dag gebruik van tolken en de Say Hi app.

Meld je aan vóór 28 mei 2024: aanmeldformulier.

Deze dag is voor alle inwoners in Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard en Waddinxveen, die nog niet volledig Nederlands spreken.

————————————————————————-

Job Fair and discover your talent!

Are you a non-Dutch speaker and looking for a job? Do you want to know what your talents are and do you want to meet employers? Come by and visit this edition of the Job Fair and Discover your Talentday on the 30th of May.

The event is especially organized for residents who are looking for a job, want to orientate themselves and don’t speak Dutch very well. 20 employers who are looking for personnel will be present or take part in lots of inspiring activities, like a VR-experience, a quick quiz to find out what job interests you have and the opportunity to an informal chat with an expert. There will be interpreters present and we will use the Say Hi app.

Sign up for this special day before the 28th of May 2024: registrationform

All residents of Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard and Waddinxveen who don’t speak Dutch, are welcome.